Procesní inženýr/ka (50-55.000 + benefity) Pardubice


Plat: 50000 - 55000 Kč za měsíc

Informace o místě


Popis pozice:
Zodpovědnost za zavedený výrobní proces v sériové výrobě. Zodpovědnost za tvorbu výrobní dokumentace a prvky jako je flow chart (vývojový diagram), Line layout (nákres výrobní linky), P-FMEA (riziková analýza), kontrolní plán (definice nutných úkonů pro stabilní výrobu), pracovní instrukce (popis činností operátorů, atd).
Participace na implementaci změn v procesu a na vymýšlení/realizaci zlepšovacích návrhů. Současně s tím na řešení kvalitativních problémů s využitím používaných metodik. Aktivní týmová spolupráce mezi odděleními.
Moderování mítingů rizikové analýzy procesu kde spolu se zástupci výroby, kvality a specialisty výrobních zařízeních vyhodnotíte rizika procesů a společně navrhnete preventivní a detekční opatření ke stabilizaci kvality a nákladů výrobní linky.
Požadavky:
SŠ vzdělání technického směru a nebo SŠ jiného směru s praxí ve výrobní společnosti
Komunikativní znalost AJ slovem i písmem
Znalost práce na PC (WORD, EXCEL, PowerPoint je nutné ovládat; výhodou je znalost XML, HTML a SAP
Schopnost přesného a jasného vyjadřování
Analytické myšlení
Znalost prostředí a procesů výrobní společnosti, nejlépe automotive
Nabídka:
50-55 tisíc (podle dosavadních zkušeností), práce v nadnárodní silné zahraniční společnosti ve velmi čistém a klimatizovaném prostředí, možnost dalšího osobního růstu v rámci větší firmy, velká škála firemních benefitů, nástup možný ihned!

Kontakt


Firma:
Personal Consult s.r.o.

Další informace


Poslední změna:
před 14 dny
Pracovní portál nabídky práce online se Vám snaží nabízet denně aktualizovaná volná místa 44. Naše data korespondují s aktuální nabídkou úřadu práce . Není tedy pro hledání nových nabídek práce nutné chodit na pracovní úřad, stačí si pouze naše strnky přidat k oblíbeným položkám, a každé ráno si prohlédnout nová pracovní místa úřadu práce 44. Zaujme-li vás některé místo, naleznete vždy na konci výpisu detailu kontaktní informace o práci.