Stážista / Trainee - odborná praxe ve výrobní firmě Pardubice

Informace o místě


Popis pozice:
Propracovaný trainee program ve výrobním závodě. Budeš procházet vybranými odděleními a seznamovat se s tím, jak to v praxi ve výrobě chodí. Můžeš iniciativně a kreativně přispívat svými nápady a postřehy k efektivnímu plnění zadaných cílů. Zaměříš se na oblast, která Tě zajímá a na kterou by ses rád specializoval.
Požadavky:
M/Ž, probíhající studium VŠ (pouze pro studenty technických oborů), zájem získat praxi ve výrobní firmě; samostatnost, iniciativní přístup, ochota učit se, uživatelsky PC (Word, Excel, PowerPoint)
Nabídka:
Stáž v rozsahu 4 semestrů. Min. účast ve firmě je den a půl a je na Tobě, jak si svůj pracovní rozvrh upravíš a přizpůsobíš. Firma Ti vyjde vstříct. Stáž není zadarmo, bude TI vyplácena odměna na DPP nebo DPČ. K tomu budeš mít možnost zdokonalovat se v angličtině (kurz placený zaměstnavatelem). Nastoupit můžeš co nejdříve!

Kontakt


Firma:
Personal Consult s.r.o.

Další informace


Poslední změna:
před 14 dny
Pracovní portál nabídky práce online se Vám snaží nabízet denně aktualizovaná volná místa 44. Naše data korespondují s aktuální nabídkou úřadu práce . Není tedy pro hledání nových nabídek práce nutné chodit na pracovní úřad, stačí si pouze naše strnky přidat k oblíbeným položkám, a každé ráno si prohlédnout nová pracovní místa úřadu práce 44. Zaujme-li vás některé místo, naleznete vždy na konci výpisu detailu kontaktní informace o práci.