Elektrikář - výrobní firma (43.000 plat) 2 místa Pardubice


Plat: 37000 - 43000 Kč za měsíc

Informace o místě


Popis pozice:
Seřizování a nastavování výrobních strojů a zařízení, drobné opravy, servisní činnost
Požadavky:
SOU/SŠ v oboru elektrotechnika, mechanika, případně mechatronika SLABOPROUD, odborná způsobilost podle Vyhl. 50§6, orientace v řídicích systémech a elektrotechnické dokumentaci; základy AJ (technická dokumentace může být v angličtině), ochota pracovat ve 3 směnném provozu
Práce je vhodná pro muže i ženy
Nabídka:
Garantovaná mzda 37 – 43 tisíc při nástupu (základní plat + 23% bonus za směnný provoz). K tomu je variabilní složka ve výši 6% ze základu bez směnného příplatku (osobní ohodnocení) a 4% za splnění firemních výsledků, která se vyplácí ročně a taky ze Týden dovolené navíc, příspěvky na dopravu, penzijní připojištění, jazykové kurzy a další firemní benefity.

Kontakt


Firma:
Personal Consult s.r.o.

Další informace


Poslední změna:
před týdnem
Pracovní portál nabídky práce online se Vám snaží nabízet denně aktualizovaná volná místa 44. Naše data korespondují s aktuální nabídkou úřadu práce . Není tedy pro hledání nových nabídek práce nutné chodit na pracovní úřad, stačí si pouze naše strnky přidat k oblíbeným položkám, a každé ráno si prohlédnout nová pracovní místa úřadu práce 44. Zaujme-li vás některé místo, naleznete vždy na konci výpisu detailu kontaktní informace o práci.