Trainee pozice - 6 měsíců cestování po Evropě Nové Sedlo

Informace o místě


Popis pozice:
Čeká Vás graduate program, kde 6 měsíců budete cestovat po Evropě.
Podíváte se do výrobních závodů a vyzkoušíte si "pracovní kolečko" ve stabilní výrobní společnosti, která je jedničkou ve svém oboru.
Během těchto cest se budete vracet na několik týdnů zpátky a působit přímo ve výrobě v České republice v Karlovarském kraji, kde se zapojíte do jejich programů, projektů, tréninků a dalších aktivit.
Požadavky:
Šance pro absolventy technických škol - GRADUATE PROGRAM.
Pokud jste absolvent strojírenské, elektrotechnické nebo podobné technické vysoké školy, máme pro Vás skvělou příležitost, jak načerpat zkušenosti a pozvolna přejít od školní teorie do praxe.

absolvent VŠ technické
komunikativní znalost anglického jazyka
chuť cestovat po Evropě a také se relokovat do Karlovarského kraje
Nabídka:
motivační nástupní mzda (42 - 46 000 Kč)
příspěvek na ubytování 7 000 Kč
relokační balíček
kompletně hrazené cestovní náklady
zahraniční pracovní zkušenosti
týden dovolené navíc
příspěvek na stravování
denní využití anglického jazyka
eko produkty - šetříme planetu
smlouva na dobu neurčitou od prvního dne


NABÍRÁME MUŽE I ŽENY
Naše inzeráty jsou v některých případech psány v ženském nebo mužském rodě. Tento postup byl zvolen výhradně proto, aby bylo dosaženo co nejvyšší plynulosti textu. V žádném případě se nevyjadřuje genderově podmíněný nebo diskriminační přístup naší společnosti k uchazečům a uchazečkám o volná pracovní místa.

Kontakt


Firma:
ManpowerGroup s.r.o.

Další informace


Poslední změna:
před měsícem
Pracovní portál nabídky práce online se Vám snaží nabízet denně aktualizovaná volná místa 61. Naše data korespondují s aktuální nabídkou úřadu práce . Není tedy pro hledání nových nabídek práce nutné chodit na pracovní úřad, stačí si pouze naše strnky přidat k oblíbeným položkám, a každé ráno si prohlédnout nová pracovní místa úřadu práce 61. Zaujme-li vás některé místo, naleznete vždy na konci výpisu detailu kontaktní informace o práci.