Konstruktér | CAD Vracov

Informace o místě


Popis pozice:
Stereotyp tě na této pozici rozhodně nečeká. Budeš mít na starosti výkresovou dokumentaci, tvořit nové návrhy či upravovat stávající výkresy dle požadavků zákazníka.
Budeš podporou také obchodnímu oddělení - společně s kolegou obchodníkem budete tvořit návrhy cenových nabídek a kalkulací pro zákazníky.
Požadavky:
Do české výrobní společnosti, která spolupracuje se značkami jako je Škoda Auto či Bentley, hledám ambiciózního konstruktéra, který umí pracovat v CAD.
Neváhej zaslat svůj životopis a přidej se k přátelskému týmu lidí, který pracuje na unikátních projektech.
Pozice je vhodná také pro juniorní kandidáty či kreativní absolventy.

Očekáváme pečlivého a kreativního konstruktéra, který má znalost CAD (CATIA) a v případě potřeby se na běžné komunikativní úrovni domluví v angličtině.
Výhodou je zkušenost na pozici konstruktéra. Uvítáme ale i absolventy, kteří se orientují ve výkresové dokumentaci a mají znalost CAD systému.
Nabídka:
Můžete se těšit na zajímavé mzdové ohodnocení a systém kvartálních odměn.
Nabízíme flexibilní začátek a konec pracovní doby, home office, více než 5 dnů volna nad rámec dovolené, stravenkovou kartu či odměny za životní jubilea.
Čeká tě tým přátelských kolegů a firemní společenské akce.

NABÍRÁME MUŽE I ŽENY
Naše inzeráty jsou v některých případech psány v ženském nebo mužském rodě. Tento postup byl zvolen výhradně proto, aby bylo dosaženo co nejvyšší plynulosti textu. V žádném případě se nevyjadřuje genderově podmíněný nebo diskriminační přístup naší společnosti k uchazečům a uchazečkám o volná pracovní místa.

Kontakt


Firma:
ManpowerGroup s.r.o.

Další informace


Poslední změna:
před měsícem
Pracovní portál nabídky práce online se Vám snaží nabízet denně aktualizovaná volná místa 15. Naše data korespondují s aktuální nabídkou úřadu práce . Není tedy pro hledání nových nabídek práce nutné chodit na pracovní úřad, stačí si pouze naše strnky přidat k oblíbeným položkám, a každé ráno si prohlédnout nová pracovní místa úřadu práce 15. Zaujme-li vás některé místo, naleznete vždy na konci výpisu detailu kontaktní informace o práci.