Hledá se react vývojář (45 - 90.000 Kč) Brno-město


Plat: 45000 - 90000 Kč za měsíc

Informace o místě


Popis pozice:
Práce, která ti bude vonět! Do svého týmu hledáme parťáka, se kterým budeme nejenom rádi trávit čas v kanceláři nebo za obrazovkou, ale také na odpoledním pivku nebo turnaji v ping-pongu. Nepotrpíme si na formality a jsme vždy otevření novým nápadům. Je pro nás důležitá otevřená diskuze; každý z týmu má svůj hlas a postaráme se o to, aby byl slyšet.

* Podílet se budeš především na front-end vývoji našeho e-shopu, ať už se bude jednat o základní grafický návrh, tak o vymazlený responzivní design.
* S tím samozřejmě souvisí i UX/UI
* Pokud raději pracuješ na vývoji interních aplikací, můžeš se realizovat i tam.
* Pracujeme ve SCRUMU v rámci 2týdenních sprintů.
Požadavky:
* Umíš to s Reactem. Nehledáme žádného Supermana, ale zároveň ani někoho, kdo „neví, která bije“. Oceníme, když za sebou budeš mít aspoň 1 komerční projekt vytvořený v Reactu, nebo třeba 2 roky praxe ve vývoji.
* Pokud jsi čerstvý absolvent, který je schopný nás o svých kvalitách přesvědčit, pošli CVčko a můžeme to spolu také zkusit.
* Zvládáš pracovat s Dockerem a Kubernetes
* Přesah do back-endu (třeba v nodeJS nebo .NETu) je vítaný, ale ne nutný.
Nabídka:
* Spolupráci na HPP nebo IČO včetně částečného úvazku (min. 30hod týdně)
* Flexibilní pracovní dobu
* Možnost práce na buď na full-remote, nebo v přátelském prostředí našich kanceláří
* Mezi prací můžeš využít naši relaxační zónu, zahrát si na PS nebo stolním fotbálku s kolegy
* 25 dní dovolené + 3 sick days

Kontakt


Firma:
Jobs Contact Personal, s.r.o.

Další informace


Poslední změna:
před měsícem
Pracovní portál nabídky práce online se Vám snaží nabízet denně aktualizovaná volná místa 4. Naše data korespondují s aktuální nabídkou úřadu práce . Není tedy pro hledání nových nabídek práce nutné chodit na pracovní úřad, stačí si pouze naše strnky přidat k oblíbeným položkám, a každé ráno si prohlédnout nová pracovní místa úřadu práce 4. Zaujme-li vás některé místo, naleznete vždy na konci výpisu detailu kontaktní informace o práci.