Hledáme Java developera pro nové i stávající projekty (80 - 160.000 Kč) Brno-město


Plat: 80000 - 160000 Kč za měsíc

Informace o místě


Popis pozice:
Mnoho z nás přemýšlí s blížícím se příchodem nového roku nad změnou- a my toho nejsme výjimkou. Poslední roky zasáhly snad každé odvětví, ale naděje i chuť vytvářet nové věci nepominula. V dění jsou čerstvé projekty, které mají za úkol zjednodušit fungování jak koncových zákazníků, tak našich klientů. Společně se snažíme pracovat na tom přispět k plynulejšímu chodu systémů natolik, aby naše bytí bylo i v této neustále se zrychlující době co nejsnazší. K tomu hledáme Java developery, juniorní i seniorní, kteří mají zájem posunout se profesně a rozšířit svoje dosavadní znalosti zase o něco dál.

* webový vývoj zaměřený na back-end v Javě (Spring Boot, Spring, Hibernate)
* práce na specializovaných informačních systémech
* vylepšování stávajících systémů
* práce spolu s týmem vývojářů
Požadavky:
* znalost výše zmíněných technologií
* komerční praxe v jazyce Java
* zkušenosti s vývojem pod cloudem
Nabídka:
* možnost spolupráce na HPP nebo na IČO
* jistotu práce na dlouhodobých projektech
* při HPP širokou škálu benefitů- sick days, občerstvení na pracovišti, multisport karta, až 30 dní dovolené, možnost home officu, moderní pracovní zázemí a mnoho dalšíhoojektech
* při freelance spolupráci možnost full- remote
* platové ohodnocení dle seniority
* flexibilní pracovní dobu

Kontakt


Firma:
Jobs Contact Personal, s.r.o.

Další informace


Poslední změna:
před měsícem
Pracovní portál nabídky práce online se Vám snaží nabízet denně aktualizovaná volná místa 4. Naše data korespondují s aktuální nabídkou úřadu práce . Není tedy pro hledání nových nabídek práce nutné chodit na pracovní úřad, stačí si pouze naše strnky přidat k oblíbeným položkám, a každé ráno si prohlédnout nová pracovní místa úřadu práce 4. Zaujme-li vás některé místo, naleznete vždy na konci výpisu detailu kontaktní informace o práci.