Quality Engineer | 50 tis. + bonusy Olomouc

Informace o místě


Popis pozice:
Řešení neshod se zákazníky v rámci reklamací
Spolupráce a komunikace s výrobní kvalitou
Analýza chybovosti, hledání řešení
Komunikace s dodavateli
Požadavky:
Do našeho výrobního týmu hledáme posilu v podobně zkušeného inženýra kvality. Máte zkušenosti a domluvíte se mírně některým cizím jazykem? Máme pro vás dobře zaplacenou pozici ve stabilní firmě s řadou bonusů. Staňte se jedním z nás. Udělejte první krok a pošlete nám životopis.

Praxe na podobné pozici
Znalost nástrojů kvality
Aj (nebo NJ) alespoň B2
Nabídka:
Mzda až 50 tisíc. (dle zkušeností)
13. plat
Prémie navíc
5 týdnů dovolené
Pružný začátek a konec pracovní doby
Stravenky
Příspěveky na vzdělávání a kurzy


NABÍRÁME MUŽE I ŽENY
Naše inzeráty jsou v některých případech psány v ženském nebo mužském rodě. Tento postup byl zvolen výhradně proto, aby bylo dosaženo co nejvyšší plynulosti textu. V žádném případě se nevyjadřuje genderově podmíněný nebo diskriminační přístup naší společnosti k uchazečům a uchazečkám o volná pracovní místa.

Kontakt


Firma:
ManpowerGroup s.r.o.

Další informace


Poslední změna:
před 14 dny
Pracovní portál nabídky práce online se Vám snaží nabízet denně aktualizovaná volná místa 41. Naše data korespondují s aktuální nabídkou úřadu práce . Není tedy pro hledání nových nabídek práce nutné chodit na pracovní úřad, stačí si pouze naše strnky přidat k oblíbeným položkám, a každé ráno si prohlédnout nová pracovní místa úřadu práce 41. Zaujme-li vás některé místo, naleznete vždy na konci výpisu detailu kontaktní informace o práci.