Údržbář CNC strojů Modřice

Informace o místě


Popis pozice:
Diagnostika a oprava elektrických závad našich NC a CNC strojů
Údržba elektrotechnického zařízení, budov a jejich vybavení
Preventivní prohlídky strojů pro včasné odhalení možných závad – v případě potřeby je nutné zajistit nápravné opatření
Práce s výkresy
Požadavky:
Naše firma pochází ze Švýcarska a zabýváme se zakázkovou výrobou bimetalových válců a vysokovýkonných šneků ke strojním částem, které dodáváme těm největším zpracovatelům plastů do jejich výrobních závodů.
Aby u nás vše šlapalo s přesností švýcarských hodinek, potřebujeme posilu na pozici údržbáře. Stačit vám budou zkušenosti s údržbou výrobního zařízení (včetně CNC strojů) a ochota odpracovat jednou týdně odpolední směnu.

Praxe na podobné pozici v rámci strojí údržby
Zkušenosti s údržbou CNC strojů
Orientace v elektrických schématech
Nabídka:
Náborový příspěvek 60 000 Kč
Čtvrtletní a všemožné další bonusy
Příspěvek na stravování
5 týdnů dovolené


NABÍRÁME MUŽE I ŽENY
Naše inzeráty jsou v některých případech psány v ženském nebo mužském rodě. Tento postup byl zvolen výhradně proto, aby bylo dosaženo co nejvyšší plynulosti textu. V žádném případě se nevyjadřuje genderově podmíněný nebo diskriminační přístup naší společnosti k uchazečům a uchazečkám o volná pracovní místa.

Kontakt


Firma:
ManpowerGroup s.r.o.

Další informace


Poslední změna:
před měsícem
Pracovní portál nabídky práce online se Vám snaží nabízet denně aktualizovaná volná místa 5. Naše data korespondují s aktuální nabídkou úřadu práce . Není tedy pro hledání nových nabídek práce nutné chodit na pracovní úřad, stačí si pouze naše strnky přidat k oblíbeným položkám, a každé ráno si prohlédnout nová pracovní místa úřadu práce 5. Zaujme-li vás některé místo, naleznete vždy na konci výpisu detailu kontaktní informace o práci.