Úklidový pracovník pro Výjezdovku - řidič Ostrava


Plat: 150 Kč za hodinu

Informace o místě


Popis pozice:
Zajištění nárazových úklidových prací (mytí oken a výloh, čištění koberců, práce s úklidovými mycími stroji, hloubkové čištění podlah, generální a postavební úklidy,...). Nepravidelná pracovní doba. Možno si termíny i časy akcí přizpůsobit osobním potřebám po domluvě s Provozním manažerem (přímým nadřízeným pracovníkem). Pracovník/ce úklidu bude jezdit přiděleným firemním vozidlem po pracovištích v rámci Moravskoslezského kraje.
Požadavky:
Spolehlivost, flexibilita, pracovitost, pečlivost, slušné chování. Práce na živnostenský list. Řidičský průkaz sk. B podmínkou.
Nabídka:
Dlouhodobá celoroční spolupráce, v případě oboustranné spokojenosti možný HPP.

Kontakt


Firma:
RPM Service s.r.o.

Další informace


Poslední změna:
dnes
Pracovní portál nabídky práce online se Vám snaží nabízet denně aktualizovaná volná místa 43. Naše data korespondují s aktuální nabídkou úřadu práce . Není tedy pro hledání nových nabídek práce nutné chodit na pracovní úřad, stačí si pouze naše strnky přidat k oblíbeným položkám, a každé ráno si prohlédnout nová pracovní místa úřadu práce 43. Zaujme-li vás některé místo, naleznete vždy na konci výpisu detailu kontaktní informace o práci.