Příležitost pro absoventy přírodovědných oborů

Informace o místě


Požadavky:
*** PŘÍLEŽITOST PRO ABSOLVENTY PŘÍRODOVĚDNÝCH OBORŮ, KTEŘÍ CHTĚJÍ OPUSTIT AKADEMICKOU SFÉRU***

Hledáte své první zaměstnání po škole? V rámci studia jste nabrali zkušenosti v laboratoři, rádi byste s vědou zůstali v kontaktu, ale nechcete být vědcem?

Ozvěte se nám!

Nabízíme zajímavé možnosti uplatnění pro kandidáty se vzděláním v oboru zaměřeným na biologii, molekulární biologii a genetiku, vývojovou biologii, analytickou chemii, farmacii, medicínu, ale i biomedicínské inženýrství.

Jaké pozice u nás najdete?

obchodní zástupce / produktový specialista - prodej laboratorní techniky, zdravotnické techniky, spotřebního materiálu do zdravotnictví, ale i laboratoří

produktová a zákaznická podpora pro laboratorní přístroje, případně služby

servisní technik - laboratorní přístroje a medical device (vhodné pro kandidáty s elektro vyhláškou)

jištění jakosti a regulatory

farmaceutický reprezentant

a řada dalších administrativně laděných pozic, pozic v terénu, ale i v laboratoři.

V případě zájmu o další informace, možnosti uplatnění a aktuálně nabízené pozice nám neváhejte zaslat aktuální strukturovaný životopis, případně se neváhejte obrátit na kteréhokoli z konzultantů.

Těšíme se na spolupráci!

Kontakt


Firma:
ProfesKontakt, s.r.o.

Další informace


Poslední změna:
tento měsíc
Pracovní portál nabídky práce online se Vám snaží nabízet denně aktualizovaná volná místa 50. Naše data korespondují s aktuální nabídkou úřadu práce . Není tedy pro hledání nových nabídek práce nutné chodit na pracovní úřad, stačí si pouze naše strnky přidat k oblíbeným položkám, a každé ráno si prohlédnout nová pracovní místa úřadu práce 50. Zaujme-li vás některé místo, naleznete vždy na konci výpisu detailu kontaktní informace o práci.