Elektromechanik Liberec


Plat: 40000 - 50000 Kč za měsíc

Informace o místě


Popis pozice:
Hledáme schopného Elektromechanikado dynamické společnosti, která ctí hodnotu jednotlivých zaměstnanců.
* Provádění údržeb na strojních zařízeních.
* Diagnostikování a odstraňování závad na strojních zařízeních za pomoci návodů od výrobce.
* Provádění zápisů o údržbách v elektronickém evidenčním systému.
* Instalace nových strojních zařízení.
* Účast na školeních.
Požadavky:
* Vzdělání: SOU – vyučen - obor elektromechanik, nebo příbuzný obor, podmínkou vyhláška 50, minimálně §6 - nyní NV194/2022Sb.
Praxe - v oboru podmínkou, min. 3 roky, zaměření na opravy strojů a zařízení - provozní údržba, podmínkou opravář se znalostí elektriky, mechaniky, hydrauliky a pneumatiky, vč. schémat, výhodou údržbář strojů pro tlakové lití a cnc obrábění. Znalost řídících sys. Simatic-Sinumerik.
* Pracovní režim: nepřetržitý provoz 12hod směny nebo 3 směny.
* Náborový příspěvek bude vyplacen po 4 odpracovaných měsících ve výši 10 000,-Kč pro zaměstnance a 10 000,-Kč pro doporučitele a do půl roce ve výši 10 000,-Kč pro zaměstnance a 10 000,-Kč pro doporučitele.
* Znalost NJ nebo AJ výhodou.
Nabídka:
* Zázemí stabilní společnosti
* Zajímavé finanční ohodnocení
* Firemní benefity
* Stravenky/závodní stravování
* Příspěvek na životní připojištění
* Občerstvení na pracovišti
* Bohatý bonusový program pro všechny zaměstnance: příspěvky na stravování, cestovné, volnočasové poukázky, odměny při nízkém počtu absencí, vánoční odměny, odměny za zlepšovací návrhy, vzdělávací systém, dovolená navíc, příspěvky na životní pojištění.
* Příspěvek na dopravu, Příspěvek na dovolenou, Příspěvek na penzijní/životní připojištění, Příspěvek na sport/kulturu/volný čas, Stravenky/příspěvek na stravování, Závodní stravování

Kontakt


Firma:
Hofmann Wizard s.r.o.\nImport

Další informace


Poslední změna:
před měsícem
Pracovní portál nabídky práce online se Vám snaží nabízet denně aktualizovaná volná místa 32. Naše data korespondují s aktuální nabídkou úřadu práce . Není tedy pro hledání nových nabídek práce nutné chodit na pracovní úřad, stačí si pouze naše strnky přidat k oblíbeným položkám, a každé ráno si prohlédnout nová pracovní místa úřadu práce 32. Zaujme-li vás některé místo, naleznete vždy na konci výpisu detailu kontaktní informace o práci.