- příprava jídel teplé a studené kuchyně
- spolupráce na tvorbě jídelních lístků
- zodpovědnost za chod kuchyně
- spolupráce se skladní – podklady pro objednávky
Požadavky:
- praxe v oboru gastronomie
- znalost diet výhodou – ne podmínkou
- schopnost týmové práce, organizační a řídící schopnosti
- zodpovědnost, spolehlivost
Nabídka:
- pouze ranní směny (po – pá 5:00 - 13:30)
- víkendy a svátky volno
- zázemí velké, stabilní české společnosti
- zvýhodněné stravování
- zaměstnanecké benefity
- jistota pravidelné mzdy 15. dne v měsíci
Pracovní portál nabídky práce online se Vám snaží nabízet denně aktualizovaná volná místa 7. Naše data korespondují s aktuální nabídkou úřadu práce . Není tedy pro hledání nových nabídek práce nutné chodit na pracovní úřad, stačí si pouze naše strnky přidat k oblíbeným položkám, a každé ráno si prohlédnout nová pracovní místa úřadu práce 7. Zaujme-li vás některé místo, naleznete vždy na konci výpisu detailu kontaktní informace o práci.
Získejte nejnovější pracovní nabídky podobné Šéfkuchař/ka pro stravovací provoz Nemocnice přímo do svého e-mailu!
Přihlaste se k odběru pracovních nabídek a buďte vždy mezi prvními, kteří získají exkluzivní možnosti zaměstnání.